Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Tänk om alla leverantörer vore lika bra

De kändes helt rätt. Inget säljsnack, utan ett ärligt resonemang baserat på fakta. För säkerhets skull kollade vi med några andra leverantörer…

Frågade flera, men …

75 garageportar. Det var en stor affär, åtminstone för oss. Så vi skickade förstås förfrågningar till flera leverantörer. En av dem skiljde sig helt klart från de andra – Garageportexperten i Östergötland. De kändes helt rätt. Inget säljsnack, utan ett ärligt resonemang baserat på fakta.

För säkerhets skull kollade vi med några andra samfälligheter som bekräftade att intrycket stämde med deras erfarenheter.

Tidplaner, kontakt med medlemmar, montage …allt har fungerat perfekt.

Ordnade allt, absolut allt

Vi har inte ångrat oss. Tidplaner, kontakt med medlemmar, montage …allt har fungerat perfekt. Även det som inte egentligen var deras ansvar, men som de ändå såg till att det blev gjort. Som asfaltering och installation av ventilation. Som plåt- och snickeriarbeten. Vi hade t ex problem med stående vatten utanför portarna. Lösningen blev en ståltröskel som både klarade vatten och höjde upp portbladet några centimeter.

35 år utan olyckor, sedan …

Garageportexpertens storlek som trygghet för framtida service var förstås också viktigt. Att sedan framtiden kom snabbare än beräknat var förstås oväntat. Två påkörda portar inom fjorton dagar. Men vår kontakt på Garageportexperten fixade allt, även kontakterna med försäkringsbolaget.

Göran Eriksson, Rambo Sff, Norrköping