Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Inspiration

Inget säger ’välkommen hem’ som en fin garageport.

Här, på våra inspirationssidor, kan du titta närmare på hur andra har gjort. Du kan också läsa om tidigare kunders erfarenheter. Med Portväljaren kan du dessutom testa olika garageportar direkt här på hemsidan och genast få en uppfattning om vad som skulle kunna passa hemma hos dig.

Inspirerad? Bra. Det är det vi är till för.

Portväljaren

Hitta den perfekta garageporten med vår portväljare. Finns även som iPhone-app!

 

 

 


 Ska du byta garageport? Här får du experttipsen!expert_inspiration_ny

Att byta garageport kan ge hela villan ett lyft. Här är allt du behöver veta när du ska byta garageport. Vi villa i samarbete med Gargeportexperten har tagit fram 12 st punkter på vad du kan tänka på.


Iphone-app

Vill du se hur bra den nya garageporten passar redan innan du bytt? Med den här appen kan du fotografera ditt eget garage med mobilen – och fälla in nya portar i bilden.

 


Bildgalleri

Garageporten är det första du möts av när du kommer hem från jobbet. Och då vill du säkert att det ska vara en angenäm upplevelse. Hur din garageport sedan ser ut – ja, det är naturligtvis helt upp till dig.

En sak är säker, med vårt stora utbud av garageportar är möjligheterna i det närmaste obegränsade. Vill du ha en port som smälter in – eller en som sticker ut?

 


Kundberättelser

”Tänk att det skulle behövas barnbarn”

Familjen Holmér: Så en dag sa Ebba, vår yngsta dotter: ”Har ni tänkt på att er gamla vipport kan vara farlig? Clara fyller snart sex och Ture tre? Och har ni tänkt på att de snart själva kan öppna porten?”

 

 

Arbetet bevisade verkligen namnet

Haningebostäder: Som enda leverantör av garageportar med HBV-avtal var valet enkelt. Och arbetet gick som på räls.

 

 

Tänk om alla leverantörer vore lika bra

Rambo Samfällighet: De kändes helt rätt. Inget säljsnack, utan ett ärligt resonemang baserat på fakta. För säkerhets skull kollade vi med några andra leverantörer…

 

 

Trissvinnare2013

Det kan löna sig att köpa garageport!

Gertrud och Bernt i Mora vann stora pengar på Triss, på en lott de fått av Garageportexperten i Falun då de köpte en ny garageport.