Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

20 år med säkra portar

Nu firar landets största leverantör av garageportar 20 år. Garageportexperten arbetar för att branschen ska bli mer säkerhetsmedveten och satsar som första aktör på kompletta CE-märkningar vid installation av portar. Företaget växer snabbt och finns nu på över 40 orter i landet.

– En garageport som inte monterats på rätt sätt kan vara farlig. Vi ser att många i dag saknar kunskap om hur viktigt det är att tänka på säkerhet när man installerar den, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

För att en maskindriven garageport ska vara säker krävs att en certifierad montör kvalitetssäkrar installationen, och godkänner att sammankopplingen av porten och portöppnaren gjorts på ett riktigt sätt.

– Många väntar för länge innan de byter ut sin gamla garageport. Vi vill göra det enkelt att skaffa en ny port som är säker i längden och passar både huset och plånboken, säger Mikael Holmstrand, vd på Garageportexperten.

Garageportexperten har vuxit under sina tjugo år och har nu 44 butiker över hela landet. Målet är att fortsätta öppna nya butiker för att komma närmare kunderna och därmed ge bättre service. Sedan starten har kedjan levererat och monterat 180 000 garageportar.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, mikael.holmstrand@garageportexperten.se,
0706-92 51 30

Ladda ner pressreleasen i sin helhet (pdf)
20 år med säkra garageportar – 2015-04-10