2000kr | Garageportexperten

KAMPANJ HÖRMANN

Välj bland alla takskjutportar från Hörmann få 2000 kr rabatt*.
Hörmann erbjuder produkter med högsta säkerhet och kvalitet. Filtrera på ”Hörmann” i vår e-handel och hitta enkelt en variant i rätt stil oavsett om du bor i en villa med rak och minimalistisk design eller en lite stuga från sekelskiftet.

TILL KAMPANJEN

JUST NU 2000.- RABATT

Visst är det något med vårluft och fågelkvitter? Det skarpa ljuset och den friska luften gör att vi fylls av fixar- och renoveringslusta. Därför erbjuder vi nu 2000.- i rabatt när du handlar takskjutport från Hörmann, motor och montage hos oss. (*Gäller ordinarie sortiment, ej kampanjprodukterna GPE200 och Årets Port 2018. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.)

Hörmann – Kvalitet utan kompromisser!

Med 10 års garanti på alla takskjutportar och 5 års garanti på alla portmotorer får du en produkt som håller i längden. Den slittåliga karmfoten av plast skyddar porten långvarigt från väta och korrosion och ger dig en mer hållbar garageport. Med automatisk stoppfunktion, klämskydd och mekanisk portlåsning kan du känna dig trygg och skyddad från både skador och inbrott!

erbjudandet gäller hela maj

Maj är månaden när du kan få 2000 .- över till annat om du väljer en takskjutport ur vårt sortiment från Hörmann samt köper motor och montage av din nya port. Välj bland alla motorer i vårat sortiment. I montaget ingår även CE-märkning och 3-års självriskfri försäkring för din garageport.

Gå till https://www.garageportexperten.se/vara-produkter/garageportar/?category=takskjutportar&brand=hormann-svenska-ab

Så har vi hjälpt andra

Se fler skräddarsydda lösningar