25 FAVORITER

Vi frågade några av våra franchisetagare, kunder och anställda vad de har för garageportfavoriter. Deras svar var så bra att vi gjorde favoriterna till våra egna. Efter 25 år i branschen vet vi att de mest uppskattade portarna är de som har det lilla extra, eller ännu viktigare, som gör det lilla extra för ditt hus. Portarna som alltid överträffar kundens förväntan. De portarna har också blivit våra favoriter.

GENUINT och STILRENT

Elias favorit är den släta Linnéa. ”Det är en enkel port och ändå tycker jag att den plockar fram en gammaldags och genuin känsla på husets exteriör. Samtidigt är den väldigt stilren och passar bra till alla hus med lite lantlig känsla. Oslagbart klassisk. Det finns många fina portar men det här är min favorit!

Elias är en av våra erfarna garageportexperter, vi är jätteglada över att han är montör hos oss. Glad, duktig på det han gör och omtyckt av alla. Klart att hans favoritport är en av våra 25 födelsedagsfavoriter.

LINNÉA

Klassisk diskret takskjutport från Crawford i slät S-profil

Färg: Valfri RAL.
Storlek upp till: 6000 x 2980 mm.

Porten tar fram husets karaktär

Jag bor själv i ett 20-tals hus och där passar inte rena raka linjer, men samtidigt är det ju väldigt lyxigt med en automatisk garageport. Retroportarna är den perfekta kombinationen av funktion och känsla och att det finns så många olika alternativa utformningar gör att den blir som en kameleont och passar lika bra på en lyxig hästgård, vid fäboden eller i villakvarteret.
Sofia är en av våra Franchisetagare och uppväxt i garageportsbranschen. Det är lätt att förstå att hon som både gillar hästar och arkitektur har retroportarna som sina favoriter.

RETRO-S

Takskjutport med handtag, beslag och gångjärn för en, lantlig och närmast antik karaktär. M-profil med slät yta.
Färg: Valfri RAL.
Storlek upp till: 6000x3000 mm.

RETRO-X FV

Takskjutport med fönster och rustikt bearbetat och exklusivt utseende. Klassiska detaljer i träimitation på S-profil med woodgrainyta.
Färg: Valfri RAL.
Storlek upp till: 6000x3000 mm.

RETRO-Z

Takskjutport med klassisk Z-formad tvärslå i träimitation för en genuin rustik design på S-profil med woodgrainyta.
Färg: Valfri RAL.
Storlek upp till: 6000x3000 mm.

Modernt och Stilrent

Jag gillar ett hus som utmanar, som är lite svåra att renovera eller hitta stilen på - men som, om man lyckas, blir utöver det vanliga och sticker ut på gatan. De vanliga enkla garageportarna fungerar inte på husen jag tänker på. Det gör istället de moderna, stilrena portarna. Raka, långa linjer, naturmaterial och färger som vid en första anblick verkar lite udda men som i kombination med en orginalfasad i tegel lyfter hela huset. Det är min favorit - att förvandla och överraska.

Mikael Holmstrand är VD för Garageportexpern i Sverige och vrider alltid en situation till något positivt, det är lätt att förstå och hålla med om hans favorit.

Kitch

Takskjutport med L-profilens rena linjer, slät yta och fönster som lyfter det renoverade 60-talshuset till välvårdad minimalism.
Färg: Valfri RAL.
Storlek upp till: 6000x3000 mm.

DURAGRAIN BEIGE

Vacker naturstensfärgad takskjutport från Hörmann i nordiskt minimalistisk stil. L-profil med slät yta.
Färg: Valfri Duragrainnyans
Storlek upp till: 5500 x 2250 mm.

DURAGRAIN

Duragrain finns i många vackra naturmaterial imitationer som ger möjlighet att plocka upp eller skapa exklusiva detaljer på fastigheten.
Färg: Valfri Duragrainnyans
Storlek upp till: 5500 x 2250 mm.

Snejs

En retromodern port anpassad för rena raka husformer. Matchas väl med dörrar med stående glas.
Färg: Valfri RAL
Storlek upp till: 6000x3000 mm.

SLIMLINE

Stilren takskjutport från Ryterna i L-profil med dubbla belysta fönstersektioner som passar perfekt att matcha med ytterdörr i samma stil.

Färg: Valfri RAL
Storlek upp till: 6000x2375 mm.

L-Profil

Modern, minimalistisk takskjutport från Ryterna i slät L-profil. Lika populär vid renovering av 60-tals tegelvillor som till nyproducerade funkishus.
Färg: Valfri RAL
Storlek upp till: 6000x3000 mm.

JOhannas FAVORIT är Ek

Johanna och hennes familj bor i ett vitt hus med rött tegeltak. ”Vi tycker om den ljusa husfärgen men det har varit jättesvårt att hitta garageport och dörr som passar med rött tegel. När vi flyttade in var port och dörrar också vita men det såg intetsägande och tråkigt ut. En dag åkte jag förbi ett vitt hus med tegeltak och portar i gyllenfärgad ek. Det var så snyggt och vi är fantastiskt nöjda med de nya portarna och dörren. Det känns mycket roligare att komma hem helt enkelt!

Johanna är en av våra inredningsengagerade kunder. Innan hon beställde sin nya port och dörr tog hon hem högar med panelprover för att matcha tak med port och dörr. Resultatet blev ett helt nytt hus. Vi håller med Johanna, träfärgade portar är en självklar favorit.

M-Profil GOLDEN OAK

Takskjutsport från Hörmann i M-profil med vackert guldbrun träimitation.
Färg: Valfri träimitation
Storlek upp till: 6000 x 2250 mm.

KASSETT GOLDEN OAK

Takskjutport från Hörmann i vacker traditionell kassettprofil med träimitation som sätter en varm prägel på husets exteriör.
Färg: Valfri träimitation
Storlek upp till: 5000 x 2500 mm.

URBAN WOOD

Vackert stavat trä skapar denna unika takskjutport i art deco-stil från Ryterna. Stilfullt, tidlöst, välkomnande.
Färg: Lärkträ
Storlek upp till: 5000 x 2500 mm.

DURAGRAIN BRÄND EK

Vacker takskjutport med bränd trälook från Hörmann. Fungerar lika bra med klängrosor på 1700-tals gården som i minimalistisk miljö. L-profil med slät yta.
Färg: Bränd ek
Storlek upp till: 5500 x 2250 mm.

VITT VALT MED OMSORG

Jag monterar oändliga mängder med vita portar och har lärt mig att vitt inte bara är vitt. Det är verkligen värt att bestämma en vit färg på fasaden och sedan hålla sig till den. Det ökar husets värde. Så min favorit är möjligheten att kunna välja rätt vita nyans. Ingen borde slarva över det vita färgvalet.

Anders är en av våra mesta Garageportexperter. Finns det något att göra i vår kedja - då har Anders gjort det. Han drivs av att allt går att förbättra bara man gör uppriktiga försök och vi håller med. Det vita färgvalet är viktigt och gör stor skillnad, absolut en favorit.

M-profil

Klassisk storsäljande takskjutport i M-profil med woodgrainyta från Ryterna.
Färg: Valfri RAL.
Storlek upp till: 6000 x 3000 mm.

LONG LINE

Stilren takskjutport från Ryterna i slät Toprib med tredubbla fönster som passar perfekt att matcha med ytterdörr i samma stil.
Färg: Valfri RAL
Storlek upp till: 6000 x 3000 mm.

QUBIC

Tidlös diskret takskjutport från Ryterna i slät Toprib med tredubbla kubiska fönster som passar perfekt vid stilfulla renoveringar.
Färg: Valfri RAL
Storlek upp till: 6000 x 3000 mm.

GENUINA sekelskiftesFÄRGER.

Jag älskar garageportar med färg. Oavsett om det är vackra träimitationer eller engelskt röda portar så ger det huset en äldre karaktär. Det måste vara det enklaste sättet att skapa sig ett personligt hem och själv föredrar jag traditionella färgsättningar som påminner mig om Stockholms skärgård.

David startade som garageportexpert hos en av våra sju grundare och idag driver han egen verksamhet, han är också en av alla våra fiskeentusiaster och vi förstår att han hittat sina favoriter i de vackert färgsatta sommarhusen som kantar kustens stränder. En självklar favorit.

RETRO-Z fv

Takskjutport med fönster och rustikt bearbetat och exklusivt utseende. Klassisk Z-formad tvärslå i träimitation för en genuin rustik design på S-profil med woodgrainyta.
Färg: Valfri RAL.
Storlek upp till: 6000x3000 mm

KASETT

Takskjutport i vacker traditionell kasettprofil från Ryterna som i vackra klara färgsättningar skapar en lantlig eller internationell prägel på hustes exteriör.
Färg: Valfri färg
Storlek upp till: 6000 x 3000 mm.

DURAGRAIN BRÄND EK

Vacker takskjutport med bränd trälook från Hörmann. Fungerar lika bra med klängrosor på 1700-tals gården som i minimalistisk miljö. L-profil med slät yta.
Färg: Bränd ek
Storlek upp till: 5500 x 2250 mm.

solljus i garage och entré

Jag vill förmedla en känsla redan när mina gäster öppnar ytterdörren. Redan där sätts temat för resten av min inredning. Det är en fin detalj att kombinera ytterdörr med garageport i samma stil. Min favorit är entréer med ljus och jag älskar att det går att hitta portar och dörrar i samma stil och färg.

Jenny har redan byggt sitt andra hus och lämnar inget åt slumpen. Varmt välkomnande och personligt är det hem som hon också gärna visar för andra nybyggare. Vi håller med Jenny fönster och ljus i entré och garage är ett av de smartaste inredningstipsen som finns.

SPIRA + REXBO

SPIRA + REXBO

Modern och stilren kombination. Spira i slät yta och klarglas, så även dörren Rexbo från Leksandsdörren. Låshus från ASSA.
Färg: Valfri färg
Storlekar upp till: 6000x3000 mm (port),
1000 x 2100 mm (dörr).

TIDLÖS + INSJÖN

Modern och tidlös kombination. Dörren Insjön kommer från Leksandsdörren, har slät insida och runt klarglasfönster. Låshus från ASSA.
Färg: Valfri färg
Storlekar upp till: 6000x3000 mm (port),
1000 x 2100 mm (dörr).

RETRO-X FV + KULLSBJÖRKEN

Lantligt stilfull kombination. Dörren Kullsbjörken kommer från Leksandsdörren, har slät insida och klarglas. Låshus från ASSA.
Färg: Valfri färg
Storlekar upp till: 6000x3000 mm (port),
1000 x 2100 mm (dörr).

Fem favoritdörrar

Alla våra fem favoritdörrar släpper in välkommet ljus i entrén. De matchas och så enkelt med garageportar i samma stil för att binda samman och framhäva fastighets alla entréer. Favoriterna Kika och Lycka finns bara i en färg varför dessa inte går att välja i valfri NCS. Rexbo, Insjön och Kullsbjörken färgsäter du med fördel i en NCS-färg som matchar garageportens, husets och omgivningens nyanser.

25% på våra 25 favoriter mellan 1 och 25 september 2020

Vi fyller år och då vill vi ge dig en present. Därför har vi 25% på vårat favoritsortiment mellan 1 och 25 september. Favoritsortimentet finns i valfri RAL och med storlekar upp till som mest 6000x3000 mm. Att välja rätt modell och färg på din garageport är oroligt avgörande för husets exteriör och ett bra val höjer tveklöst värdet på din fastighet, därför går sortimentet bara att beställa via direktkontakt med din lokala butik. Kontaktuppgifter hittar du via knappen nedan.

Psst...
Tycker du, precis som vi, om de vackra husskisserna? De kommer från Fiskarhedenvillans fantastiska huskollektion. Titta gärna vidare på https://fiskarhedenvillan.se/

Hitta din lokala butik