25% i 25 dagar

I år firar vi 25 år som Garageportexperter! Hur bra vi än gör vårt jobb skulle vi aldrig haft förutsättningen att få fortsätta med det om det inte vore för alla kunder. Därför är det inte mer än rimligt att vi fyller år och våra kunder får en present. 25% rabatt i 25 dagar!

25% rabatt i 25 dagar i april.

1-25 april ger vi 25% rabatt på alla portar i ordinarie sortiment när du köper port med montage. Välj bland stora och små garageportar, enkla eller exklusiva. Vill du ha standard- eller specialmått? Spelar ingen roll för allt ingår. Självklart är alla färger också inkluderade.

Gå till https://www.garageportexperten.se/vara-produkter/garageportar/
Gå till https://www.garageportexperten.se/vara-produkter/garageportar/

VI FYLLER ÅR DU FÅR PRESENT.

En ansenlig tid. 1995 var inte bara tidpunkten när vårt företag grundades utan även året när Sverige gick med i EU, Kronprinsessan Viktoria blev myndig, Yohio föds, Windows 95 lanseras, Tobleroneaffären uppdagades och vattendomstolen godkände bygget av Öresundsbron. Mycket vatten har runnit under många broar sedan dess och det är med stor stolthet vi ska fira ett kvarts sekel i branschen. Hur bra vi än gör vårt jobb skulle vi aldrig haft förutsättningen att få fortsätta med det om det inte vore för alla kunder. Därför är det inte mer än rimligt att vi fyller år och våra kunder får en present. Självklart erbjuder vi fria hembesök för mätning och rådgivning även under hela kampanjperioden.

Kampanjvillkor

Kampanjen gäller vid köp av port och montage 1-25 april. De enda portarna som inte innefattas är de som redan har ett specialsatt pris. Exempelvis: GPE Basic, GPE 200, RenoMatic, samt alla typer av paket, Sverigeporten inkluderat. Vid köp av port och montage i vår e-handel läggs rabatten på vid faktauratillfället, den syns inte i shopen. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte på beställningar/köp lagda innan 1/4 2020. Vi reserverar oss för felskrivningar och slutsålda varor.