Anpassa ditt garage

Behöver du anpassa ditt garage? Bila golvet, bredda portöppningen eller fixa fasaden? Hör av dig till oss – vi hjälper dig med ändrings- och tilläggsarbeten.

1

Nytt garagegolv

Om golvet är sprucket, om ditt anslagsjärn är rostigt eller har släppt eller om det har uppstått ett bakfall i garaget kan vi hjälpa dig. Vi bilar bort det gamla och gjuter ett nytt betongfall för bästa vattenavrinning.

2

Bredare öppning

Upplever du att det är för trångt att köra in bilen i garaget? Inga problem, vi hjälper dig gärna med en bredare portöppning som passar dig och ditt hem. Dessutom kan vi anpassa upp till 8 meter breda portar eller ersätta två smala portar med en bred. Tänk på att ett byte till en takskjutport oftast ger en bredare öppning.

3

Fräschare fasad

Är garagets fasad sliten, omålad eller har den börjat flaga? Vi hjälper dig med målning, plåtarbeten och tilläggsisolering.

4

Anpassad port – på ditt sätt

Vill du ha en måttanpassad port, en med fönster, med annorlunda detaljer, ytstruktur eller i en specialkulör? Vi ser till att din port blir precis så som du vill ha den. Med i princip obegränsade valmöjligheter får du en skräddarsydd lösning som lyfter garagets exteriör.