Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Bollnäs

Hos oss, på Industrigatan 14  i Bollnäs, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Bollnäs!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag-Fredag
Lördag-Söndag

Under en ombyggnadsperiod hittar ni oss inne hos Tupps bilar.

Hitta till oss

Industrigatan 14

821 41 Bollnäs

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Anders Lif

Försäljning

Anders Parner

Försäljning

Fredrik Björklund

Montör

Kalle Haraldsson

Montör

Marcus Brandhammar

Montör

Patrik Söderlund

Försäljning
Hitta till oss