Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Borås

Hos oss, på Landerigatan 1 i Borås, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Borås!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag-Söndag

Utställningen är stängd torsdag 25/10, öppnar igen tisdag 30/10.

Hitta till oss

Landerigatan 1

504 51 Borås

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Claes Bergman

Försäljning

Lisa Bergman

Försäljning

Mikael Uvesten

Montör

Linus Willbo

Montör

Niklas Larsson

Montör

Roger Larsson

Montör

Rasmus Gustavsson

Montör
Hitta till oss