Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Falun

Hos oss, på Timmervägen 16 i Falun, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Falun!

Kontakta oss

Telefon 023-180 10

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag-Söndag

Hitta till oss

Timmervägen 16

791 62 Falun

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Leif Nilsén

Försäljning

Mats Göras

Försäljning

Andreas Ottosson

Montör

Joakim Hamrin

Montör

Magnus Jönsson

Montör

Anders Rapp

Försäljning
Hitta till oss