Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Gävle

Hos oss, på Utmarksvägen 1 i Gävle, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Gävle!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag-Torsdag
Fredag-Söndag

Butiken håller semesterstängt under vecka 28 och 30 samt har begränsade öppettider under vecka 29. Vi finns tilllgängliga via telefon hela sommaren.

Kontakta oss gärna för att komma överens om annan tid.

Garageportexperten Gävle

Hitta till oss

Utmarksvägen 1

802 91 Gävle

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Anders Lif

Försäljning

Anders Parner

Försäljning

Kalle Haraldsson

Montör

Patrik Söderlund

Försäljning

Adam Borgqvist

Montör
Hitta till oss