Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Göteborg

  • Hos oss, på Flöjelbergsgatan 20c i Mölndal, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Göteborg!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag-Torsdag
Fredag-Söndag

Hitta till oss

Flöjelbergsgatan 20 C

431 37 Göteborg

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Susanne Elfvorn

Försäljning & Ekonomi

Henrik Fernlo

Försäljning & Service

Fredrik Elfvorn

Försäljning & Service

Mikael Finnström

Försäljning & Service

Sebastian Sjöbol

Montör
Hitta till oss