Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Halmstad

Hos oss, på Kristinehedsvägen 5 i Halmstad, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Halmstad!

Kontakta oss

Telefon 035-104950

Daniel Sävström 0708-282220

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag-Fredag
Lördag
Söndag

För akuta ärenden ring Stefan 0707-334315

Eller ring så bokar vi en tid, 035-10 49 50.

Under en period framöver håller vi bara öppet onsdagar pga Corona.

 

Hitta till oss

Kristinehedsvägen 5

302 44 Halmstad

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Daniel Sävström

Försäljning

Lars Saxberg

Försäljning

Stefan Nilsson

Montör

Oscar Alkmar

Montör

Pontus Andersson

Montör
Hitta till oss