Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Helsingborg

Hos oss, på Florettgatan 17 i Helsingborg, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Helsingborg!

Kontakta oss

Telefon 042-32 85 00

Lars Saxberg 0703-190375

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

Tisdag 12/11 & onsdag 13/11  STÄNGER butiken 15:00

Pga utbildning.

Eller ring så bokar vi en tid, 042-32 85 00.

Hitta till oss

Florettgatan 17

254 67 Helsingborg

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Lars Jönsson

Försäljning

Daniel Sävström

Försäljning

Pierre Helgason

Montör

Carolina Saxberg

Administration

Oscar

Montör
Hitta till oss