Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Hudiksvall

Hos oss, på Garageportexperten i Hudiksvall, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Hudiksvall!

Kontakta oss

Telefon 0650-150 70

Telefontider:
Måndag-Fredag

Öppettider butik

Måndag-Fredag
Lördag-Söndag

Nu stänger vi för semester mellan den 15/7 och 2/8

Öppnar åter den 3/8

Vid akuta problem var god ring 060-568070

Ni kan även maila in era frågor på [email protected]

Hitta till oss

Hudiksvall

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Peter Larsson

Försäljning

Emil Svensson

Montör

Fredrik Jonsson

Montör

Fredrik Sånnevall

Montör
Hitta till oss