Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Jönköping

  Hos oss på Bangårdsgatan 7 i Jönköping, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Jönköping!

Kontakta oss

Telefon 036-35 15 65

Telefontider:
Måndag-Torsdag
Fredag

E-post: jonkoping@garageportexperten.se

Öppettider butik

Måndag
Tisdag-Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

Sommarstängt 15/7 – 8/8. Ni når oss på telefon & mail som vanligt, även under denna period, välkommen med din förfrågan!

Hitta till oss

Bangårdsgatan 7

553 03 Jönköping

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Daniel Zachrison

Försäljning

Marcus Steinert

Montör

Carl Falk

Montör

Ari Kulju

Montör
Hitta till oss