Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Kiruna

Hos oss, på Industrivägen 3a i Kiruna, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Kiruna!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag
Tisdag-Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

Vi kommer att ha semesterstängt.
Veckorna 28, 29, 30, 31.

Glad sommar önskar vi på Portexperten.
Vi akuta ärenden ring 0980-832 00 eller
Tommy 070-5903400.

Hitta till oss

Industrivägen 3a

981 38 Kiruna

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Martin Johansson

Försäljning

Tommy Johansson

Försäljning

Ann-Kristin Resin

Administration

Gunnar Johansson

Montör

Tobias Rova

Montör
Hitta till oss