Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Kristianstad

Hos oss, på Rörvägen 10 i Kristianstad, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Kristianstad!

Kontakta oss

Telefon 044-19 66 22

Telefontider:
Måndag-Fredag

Mobil 044-781 81 41

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag-Söndag

Vi bygger om utställningen under sommaren, vilket innebär att vissa dagar kan öppettiderna avvika.

Ring oss gärna innan eller avtala en tid om du vill vara på den säkra sidan. Vi finns dock ofta på plats eller i närheten så är vi inte på plats ring 044-19 66 22 eller 044-781 81 41.

Hitta till oss

Rörvägen 10

291 59 Kristianstad

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Daniel Ring

Försäljning

Helena Ring

Administration

Henrik Persson

Försäljning & Service

Alexander Ek

Montör

Felix Stoops

Montör
Hitta till oss