Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Linköping

Hos oss, på Roxviksgatan 12 i Linköping, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Linköping!

Kontakta oss

Telefon 013-31 20 00

Telefontider:
Måndag
Tisdag-Torsdag
Fredag

E-post: linkoping@garageportexperten.se

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

21/11 är butiken stängd. Vi flyttar då till våra nya lokaler på Gillbergagatan 38.

Hitta till oss

Roxviksgatan 12

582 73 Linköping

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

David Birgersson

Försäljning

Jenny Birgersson

Försäljning

Christoffer Alsö

Montör

Joel Didrikson

Montör

Elias Roxvret

Montör
Hitta till oss