Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Nyköping

Hos oss, på Fridas Väg 14 i Nyköping, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten, Torverk och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Nyköping!

Kontakta oss

Telefon Nyköping 0155-21 40 40

Telefontider:
Måndag-Torsdag
Fredag

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag-Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

Öppettider !

Vid ej svar i telefon har ni alltid möjligheten att kontakta oss på mail: [email protected] samt på www.garageportexperten.se – Butik-Kontakta oss ( Nyköping ).
Vid akuta problem – sms till: 0709-473242

 

 

Vi utför jobb i Nyköping, Oxelösund, Vingåker, Katrineholm, Flen, Malmköping, Trosa, Gnesta, Stallarholmen, Strängnäs och Mariefred med omnejd.

 

 

 

 

Hitta till oss

Fridas väg 14

611 50 Nyköping

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Mikael Samuelsson

Försäljning

Gert Larsson

Försäljning

Cristoffer Samuelsson

Montör

Mikael Walltin

Montör

Stefan Samuelsson

Montör
Hitta till oss