Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Östersund

Hos oss, på Odenskogsgatan 30 i Östersund, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten Östersund! OBS! Nya öppettider - Kvällsöppet Onsdagar  

Kontakta oss

Telefon 063-12 90 06

Telefontider:
Måndag - Fredag

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag-Tisdag
Onsdag
Torsdag-Söndag

Hitta till oss

Odenskogsvägen 30

831 48 Östersund

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Dick Ålander

Försäljning
Hitta till oss