Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Sundsvall

Hos oss, på Timmervägen 4 i Sundsvall, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Sundsvall!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

På fredagen den 29/3 har vi stängt i butiken då vi ställer ut på Leva och Bo mässan.

Besök oss gärna där:
Fredag 12.00-18.00
Lördag 10.00-16.00
Söndag 10.00-16.00

Hitta till oss

Timmervägen 4, Birsta

863 41 Sundsvall

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Peter Larsson

Försäljning

Emil Svensson

Montör

Fredrik Jonsson

Montör

Fredrik Sånnevall

Montör
Hitta till oss