Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Sundsvall

Hos oss, på Timmervägen 4 i Sundsvall, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Sundsvall!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag-Fredag
Lördag-Söndag

På grund av sjukdom så är visningshall och kontor obemannat dagtid. Vi ber er vänligen att ringa oss så bokar vi in en tid som passar för ett möte i vår visningshall på Timmervägen 4 i Birsta.

 

 

Hitta till oss

Timmervägen 4, Birsta

857 53 Sundsvall

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Peter Larsson

Försäljning

Mari Larsson

Försäljning

Emil Svensson

Montör

Fredrik Jonsson

Montör

Fredrik Sånnevall

Montör

Max Nilsson

Montör
Hitta till oss