Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Tomelilla

Hos oss, på Hannelundsgatan 2a i Tomelilla, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Tomelilla!

Kontakta oss

Telefon 0417-58 44 00

Telefontider:
Måndag-Fredag

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag-Söndag

Tisdag 18/8 har vi semesterstängt.

Dock har vi preliminärt en man i närheten, ring och stäm av med Henrik om tid finnes att ta emot er. 044-781 81 42.

 

Hitta till oss

Hannelundsgatan 2a

273 35 Tomelilla

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Daniel Ring

Försäljning

Henrik Persson

Försäljning & Service

Alexander Ek

Montör

Helena Ring

Administration
Hitta till oss