Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Umeå

Hos oss, på Industrivägen 2 i Umeå, hittar du garageportar och ytterdörrar för villabruk, Bostadsrättsföreningar, Samfälligheter mm. Du hittar även alla typer av industriportar, ståldörrar och entrépartier. Vi arbetar tillsammans med ledande leverantörer - Hörmann, Torverk, Crawford, Ryterna, Leksandsdörren, Daloc, Dieden, Reco, Edsbyporten, Aperto, Åkerströms. I sortimentet finns även våra egna varumärken GPE200, GPE400, Sverigeporten m m. Garageportexperten utför dokumenterad underhållsservice samt akutservice. Välkommen till Garageportexperten Umeå!

Kontakta oss

Telefonväxel 090-12 06 20

Telefontider:
Måndag-Fredag

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag-Onsdag
Torsdag
Fredag-Söndag

Vid behov att akut service då växeln ej är öppen ring 090-12 06 20 och följ instruktion.

Serviceärenden går bra att maila in till [email protected], gäller ej akutservice.

 

Hitta till oss

Industrivägen 2 (Samma hus som Granngården)

901 30 Umeå

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar Ståldörrar Entrépartier

Hembesök med måttagning och rådgivning. Nedmontering och bortforsling av gammal dörr, anpassning av öppning, montering av ny dörr och tillbehör. En komplett lösning! Vi tillhandahåller även ståldörrar och entrépartier till både små och stora projekt. Kontakta oss redan idag.

Industri

En helt ny industriport, ståldörr, grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Vi utför dokumenterad service och självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden. Kontakta oss redan idag.

Vi som arbetar här

Kristian Hansen

Försäljning

Gill Hansen Nilsson

Försäljning, ekonomi, montageplanering

Ville Flinkman

Arbetsledning, montage, service

Fredrik Hildegran

Montage / Service

Jonathan Wallin

Montage / Service

Nicklas Degerfält

Montage / Service
Hitta till oss