Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Uppsala

Hos oss, på Verkstadsgatan 10 i Uppsala, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Uppsala!

Kontakta oss

Telefon 018-12 25 00

Telefontider:

E-post: uppsala@garageportexperten.se

Öppettider butik

Måndag-Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

Hej nu har vi semesterstängt V 29-31, vi finns på mailen och svarar när vi har möjlighet.

Trevlig sommar.

Hitta till oss

Verkstadsgatan 10

753 23 Uppsala

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Vill du jobba hos oss?

Just nu har vi lediga tjänster. Intresserad?

Läs mer

Per Hammarberg

Försäljning

Robert Fogmar

Försäljning

Hampus Hammarberg

Montör
Hitta till oss