Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Värnamo

Hos oss, på Malmövägen 6 i Värnamo, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Värnamo!

Kontakta oss

Telefon 0370-135 65

Telefontider:
Måndag–Torsdag
Fredag
Lunchstängt

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

Hitta till oss

Malmövägen 6

331 52 Värnamo

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Daniel Zachrison

Försäljning

Marcus Steinert

Montör

Ari Kulju

Montör

Carl Falk

Montör
Hitta till oss