Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Västerås

Hos oss, på Fältmätargatan 13 i Västerås, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Västerås!

Kontakta oss

Telefon 021-641 64

Telefontider:
Måndag - Fredag

E-post: vasteras@garageportexperten.se

Öppettider butik

Måndag
Tisdag-Söndag

Vi nås på telefon  mellan 8:00-16:00 vardagar 021-64 164.

Nu är julen här och butiken kommer att vara stängd under mellan dagarna.

Vi öppna butiken  igen  7/1-2019

 

Hitta till oss

Fältmätargatan 13

721 35 Västerås

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Mattias Lundbäck

Försäljning

Robin Klemets

Montör