Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Västerås

Hos oss, på Traversgatan 23 i Västerås, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, EAB, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – Välkommen till Garageportexperten i Västerås!

Kontakta oss

Telefon 021-641 64, 0705 33 67 39

Telefontider:
Måndag - Fredag

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag
Tisdag-Söndag

Besök våra nya lokaler på Traversgatan 23 (bakom ICA Maxi Erikslund) på måndagar 12-16.

Vi finns även tillgängliga på telefon Måndag- Fredag 08 – 16.

 

Hitta till oss

Traversgatan 23

721 38 Västerås

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Mattias Lundbäck

Försäljning & Montage

Robin Klemets

Försäljning & Montage

Lukas Bergwall

Montör
Hitta till oss