Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Stockholm – Syd

Hos oss, på Prästkragens väg 2 i Saltsjö-Bo, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Nacka!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag-Fredag
Lördag-Söndag

Under rådande omständigheter med Covid19 vill vi gärna att du bokar ditt besök i utställningen i förväg, slå oss en signal eller skicka ett mail så bokar vi en tid som passar dig!

Välkommen!

 

 

Hitta till oss

Prästkragens väg 2

132 45 Stockholm - Nacka

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Sofia Puhakka

Försäljning

Jimmy Ruiz

Försäljning

Martin Lindgren

Montör

Marcus Salo

Montör
Hitta till oss