Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten i Stockholm – Syd

Hos oss, på Sickla Allé 13 i Nacka, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten i Nacka!

Kontakta oss

Öppettider butik

Måndag
Tisdag
Onsdag-Torsdag
Fredag
Lördag-Söndag

Lunchstängt 12:00-13:00

16, 19 och 20 November får ni gärna ringa innan besök då vi har begränsad bemanning i butiken, tack!

Hör gärna av dig om du vill boka in besök utanför ordinarie öppettider, lättast når du oss via mail stockholm.syd@garageportexperten.se

Hitta till oss

Sickla Allé 13

131 65 Stockholm - Nacka

Öppna karta

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industriportar

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Vill du jobba hos oss?

Just nu har vi lediga tjänster. Intresserad?

Läs mer

Sofia Puhakka

Försäljning

Jimmy Ruiz

Försäljning

Jari Kanninen

Montör

Simon Edehamn

Montör

Martin Lindgren

Montör

Marcus Salo

Montör
Hitta till oss