Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Pressmeddelande den 14 mars 2016

Garageportexperten öppnar butik i Järfälla

Nu får Järfälla närmare till säkra garageportar. Syskonen Sofia Puhakka och Gustaf Hamlin öppnar sin tredje butik i Stockholm. Butiken i Järfälla blir Garageportexpertens 48:e butik i landet.

– Stockholm är en enormt viktig marknad för oss som kedja. De senaste åren har vi satsat på regionen och vi ser redan en positiv effekt. Genom den nya butiken i Järfälla ökar vi både närvaron och servicegraden till våra kunder, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Garageportexpertens nya butik i Järfälla öppnar tredje veckan i mars. Sofia och Gustaf är den tredje generationen i familjen som driver Garageportexpertens butiker i Stockholm.
– Genom den nya butiken i Järfälla kommer vi närmare våra stora kundgrupper i Västerort, det känns väldigt roligt. Framöver siktar vi på att öppna fler butiker i södra delarna av Stockholm, säger Gustaf Hamlin på Garageportexperten i Järfälla.

Förutom butiken i Järfälla driver familjen butiker i Nacka och Täby. Nu pågår arbetet med att rekrytera och bygga upp ett team som ska ta hand om den nya butiken på Nettovägen 5 i Järfälla.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 28 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan som helhet levererat och monterat 200 000 garageportar.

Fakta nedan: Att tänka på vid byte av garageport

För mer information, kontakta gärna:
Gustaf Hamlin, Garageportexperten i Järfälla, Nacka och Täby, 0708-58 07 72, gustaf@garageportexperten.se
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, 0706-92 51 30, mikael.holmstrand@garageportexperten.se

Ladda ner pressreleasen i sin helhet. ( pdf):
Pressrelease 20160314


Fakta:


Att tänka på vid byte av garageport
• En garageport ska leva i 25 till 30 år. Köp garageporten av en väletablerad leverantör så att du har tillgång till reservdelar i framtiden och också har någon att kontakta för frågor, garanti och service.
• Tänk över vilka krav du har när det gäller isolering och säkerhet.
• Om du väljer garageportöppnare ska den vara godkänd tillsammans med porten. Det finns Europanormer för säkerhet som måste uppfyllas. Låt en montör montera porten så att det blir säkert och bra gjort.
• Du kan få rotavdrag för monteringen.