Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Garageportexperten öppnar butik i Katrineholm

Nu blir det enklare att byta till ny garageport i Katrineholm. Garageportexperten öppnar en butik på Sörmlandsgatan och visar där portar från alla ledande märken. Dessutom får garageägaren hjälp med hela jobbet, från måttanpassning till montering och bortförsel av den gamla porten. Butiken i Katrineholm blir Garageportexpertens 46:e i butik i landet.

– Många väntar för länge innan de byter ut sin gamla garageport. Vi vill göra det enkelt för sörmlänningarna att välja en ny port som är säker i längden och passar både huset och plånboken, säger Mikael Samuelsson på Garageportexperten i Katrineholm.

Garageportexperten i Katrineholm är specialiserad på garageportar för villor, men säljer även portar till lantbruk och industrier. Sedan starten 1995 har Garageportexperten sålt och monterat mer än 17 000 portar i Sörmland. Mikael Samuelsson tog över Garageportexperten i Sörmland i år och har även en butik i Nyköping.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

– Garageportexperten har de senaste åren velat komma närmare kunderna. Vi kommer att fortsätta att öppna nya butiker så att det ska vara lätt att få bra och säkra portar. Vår storlek gör att vi kan hålla lägre priser och ha ett större utbud, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Mikael Samuelsson har två anställda och räknar med att behöva ytterligare personal då verksamheten växer vidare.

Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 28 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan som helhet levererat och monterat 190 000 garageportar.

Faktaruta: Om Garageportexperten i Katrineholm (se bilaga)

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Samuelsson, Garageportexperten i Nyköping och Katrineholm, 010-601 58 13,
mikael.samuelsson@garageportexperten.se
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, 0706-92 51 30,
mikael.holmstrand@garageportexperten.se

Bilaga:

Om Garageportexperten i Katrineholm
– I sortimentet finns portar från Hörmann, Crawford, Ryterna, Dieden, Reco och Garageportexpertens egna takskjutportar.
– Butiken i Katrineholm ligger på Sörmlandsgatan 12.
– Utställningen är öppen måndag och torsdag kl 15.00–18.00. Övriga tider efter överenskommelse.

Ladda ner pressreleasen i sin helhet (pdf)
Garageportexperten öppnar i Katrineholm 2015-09-07