Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Pressmeddelande den 21 mars 2016

Garageportexperten öppnar butik i Motala

Nu får Motala närmare till säkra garageportar. Det är David och Jenny Birgersson som öppnar sin andra butik i Östergötland. Butiken i Motala blir Garageportexpertens 49:e butik i landet.

– David och Jenny Birgersson har varit mycket framgångsrika sedan de startade sin verksamhet i Linköping 2013. Öppningen av den nya butiken Motala är ett naturligt steg i utvecklingen av både företaget och regionen. Vår framgång ökar ju närmare våra kunder vi kommer, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.
Garageportexpertens nya butik i Motala öppnar i slutet av mars. Bakom butiken står David och Jenny Birgersson som sedan tidigare driver Garageportens butik i Linköping.
– Motala är näst största stad i området och en naturlig plats för en ny butik. Vi har redan många kunder i området och ser fram emot att finnas ännu närmare, säger David Birgersson på Garageportexperten i Motala.

David och Jenny Birgersson har varit franchisetagare i drygt två år och arbetar framför allt i södra Östergötland. Den nya butiken i Motala kommer att ligga på Vintergatan 22.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 28 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan som helhet levererat och monterat 200 000 garageportar.

Fakta nedan: Att tänka på vid byte av garageport

För mer information, kontakta gärna:
David Birgersson, Garageportexperten i Motala och Linköping, 013-31 20 00, linkoping@garageportexperten.se

Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, 0706-92 51 30, mikael.holmstrand@garageportexperten.se

Ladda ner pressreleasen i sin helhet. ( pdf):
Pressrelease 20160321


Fakta:


Att tänka på vid byte av garageport
• En garageport ska leva i 25 till 30 år. Köp garageporten av en väletablerad leverantör så att du har tillgång till reservdelar i framtiden och också har någon att kontakta för frågor, garanti och service.
• Tänk över vilka krav du har när det gäller isolering och säkerhet.
• Om du väljer garageportöppnare ska den vara godkänd tillsammans med porten. Det finns Europanormer för säkerhet som måste uppfyllas. Låt en montör montera porten så att det blir säkert och bra gjort.
• Du kan få rotavdrag för monteringen.