Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Garageportexperten öppnar butik i Söderhamn

Nu blir det enklare att byta till ny garageport i Söderhamn. Garageportexpertens Anders Lif, som nyligen utsågs till årets franchisetagare, öppnar butik på E-center. Butiken i Söderhamn blir Garageportexpertens 48:e i butik i landet.

– Garageportexperten arbetar hela tiden för att komma närmare kunderna. Vi fortsätter att öppna nya butiker så att det ska vara lätt att få bra och säkra portar. Vår storlek gör att vi kan hålla lägre priser och ha ett större utbud, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Garageportexpertens nya butik i Söderhamn öppnas första veckan i mars. Bakom butiken står Anders Lif som nyligen utsågs till årets franchisetagare. Han öppnar den nya butiken tillsammans med fönsterfirman Mockfjärds fönster.

– Att garageportar och fönster finns på ett och samma ställe underlättar för kunderna som ofta byter ut fönster och garageport vid samma tillfälle. Dessutom kan vi dela på kostnaderna och samarbeta på flera sätt, säger Anders Lif på Garageportexperten i Söderhamn.

Anders Lif driver sedan tidigare butiker i Gävle och Bollnäs. Han utsågs 2015 för tredje gången till årets franchisetagare av den egna kedjan. Garageportexperten i Söderhamn är främst specialiserad på garageportar men säljer även ytterdörrar, innerdörrar, portar till lantbruk och mindre industrier.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 28 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan som helhet levererat och monterat 200 000 garageportar.

Fakta nedan: Att tänka på vid byte av garageport

För mer information, kontakta gärna:
Anders Lif, Garageportexperten i Gävle, Bollnäs och Söderhamn, 0707-96 64 10, anders.lif@garageportexperten.se

 

Ladda ner pressreleasen i sin helhet. ( pdf):
Pressmeddelande den 18 februari 2016

Fakta:

Att tänka på vid byte av garageport
• En garageport ska leva i 25 till 30 år. Köp garageporten av en väletablerad leverantör så att du har tillgång till reservdelar i framtiden och också har någon att kontakta för frågor, garanti och service.
• Tänk över vilka krav du har när det gäller isolering och säkerhet.
• Om du väljer garageportöppnare ska den vara godkänd tillsammans med porten. Det finns Europanormer för säkerhet som måste uppfyllas. Låt en montör montera porten så att det blir säkert och bra gjort.
• Du kan få rotavdrag för monteringen.

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med en omsättning på 290 Mkr. Det är en rikstäckande franchisekedja som består av 28 franchisetagare och finns på över 40 orter, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Sedan starten 1995 har Garageportexperten levererat och monterat över 200 000 portar till villor, hyreshus och bostadsrättsföreningar. www.garageportexperten.se