Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Garageportexperten öppnar i Arvika

Nu blir det enklare att byta till ny garageport i Arvika. Garageportexperten öppnar en butik på Fallebergsvägen, i samma lokaler som KEK Bygg AB, och visar där portar från alla ledande märken. Dessutom får garageägaren hjälp med hela jobbet, från måttanpassning till montering och bortförsel av den gamla porten. Butiken i Arvika blir Garageportexpertens 45:e i butik i landet.

– Många väntar för länge innan de byter ut sin gamla garageport. Vi vill göra det enkelt för värmlänningarna att välja en ny port som är säker i längden och passar både huset och plånboken, säger Anders Karlsson på Garageportexperten i Arvika.

Sedan tidigare har Anders Karlsson även en Garageportexperten-butik i Karlstad. De är specialiserade på garageportar för villor, men säljer även portar till lantbruk och industrier i hela Värmland och norra Dalsland.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

– Garageportexperten har de senaste åren satsat på att komma närmare kunderna. Vi kommer att fortsätta att öppna nya butiker så att det ska vara lätt att få bra och säkra portar. Vår storlek gör att vi kan hålla lägre priser och ha ett större utbud, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Anders Karlsson har redan utökat personalstyrkan under året och är idag 3 anställda och beräknar växa ytterligare framöver.

Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 28 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan som helhet levererat och monterat 180 000 garageportar.

Faktaruta: Om Garageportexperten i Arvika (se bilaga)

För mer information, kontakta gärna:
Anders Karlsson, Garageportexperten i Arvika och Karlstad, 070-677 97 50, karlstad@garageportexperten.se
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, 0706-92 51 30, mikael.holmstrand@garageportexperten.se,

Bilaga:
Om Garageportexperten i Arvika
– I sortimentet finns bland annat portar från Hörmann, Crawford, Ryterna, Dieden, Reco och Garageportexpertens egna takskjutportar.
– Butiken öppnar den 24 augusti på Fallebergsvägen 29.
– Utställningen är öppen måndag till fredag kl 7.00–16.00.


Ladda ner pressreleasen i sin helhet (pdf)
Garageportexperten öppnar i Arvika 2015-08-24