Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Garageportexperten öppnar ny butik i Härnösand

Nu blir det enklare att byta till ny garageport i Härnösand. Garageportexperten öppnar en butik på Sälstensgränd och visar där portar från alla ledande märken. Dessutom får garageägaren hjälp med hela jobbet, från måttanpassning till montering och bortförsel av den gamla porten. Butiken i Härnösand blir Garageportexpertens 44:e i butik i landet.

– Många väntar för länge innan de byter ut sin gamla garageport. Vi vill göra det enkelt för Härnösandsborna att välja en ny port som är säker i längden och passar både huset och plånboken, säger Håkan Wiklund på Garageportexperten i Härnösand.

Garageportexperten i Härnösand är specialiserad på garageportar för villor, men säljer även portar till lantbruk och industrier. I sortimentet finns dessutom portöppnare, grindöppnare samt ett välsorterat reservdelslager.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

– Garageportexperten har de senaste åren velat komma närmare kunderna. Och så snart det blev känt att vi skulle öppna i Härnösand började vi få förfrågningar om portbyten från några lokala bostadsbolag, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Håkan Wiklund har tre anställda och driver sedan tidigare det företag hans far grundade med en butik i Ravesta utanför Örnsköldsvik.

Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 26 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan levererat och monterat 180 000 garageportar.

Faktaruta: Om Garageportexperten i Härnösand (se bilaga)

För mer information, kontakta gärna:
Håkan Wiklund, Garageportexperten i Härnösand, 0702-12 67 68
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, mikael.holmstrand@garageportexperten.se,
0706-92 51 30

Om Garageportexperten i Härnösand

  • I utställningen finns portar från Hörmann, Crawford, Ryterna, Dieden, Reco, Leksandsdörren och Garageportexpertens egna takskjutportar.
  • Utställningen är på 90 kvadratmeter och ligger på Sälstensgränd 5.
  • Utställningen är öppen måndag, onsdag och fredag klockan 11.00–15.00. Andra tider efter överenskommelse.

 

Nedladdningbar pdf
Garageportexperten öppnar i Härnösand 2015-03-24 – lokalt