Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Garageportexperten öppnar sin 44:e butik

Nu öppnar Garageportexperten en ny butik i Härnösand och finns därmed på 44 orter i landet. Målet är att ge bättre service genom att komma närmare kunderna. Garageportexperten arbetar för att branschen ska bli mer säkerhetsmedveten och satsar som första aktör på kompletta CE-märkningar vid installation av portar.

– Garageportexperten har de senaste åren velat komma närmare kunderna. Vi kommer att fortsätta att öppna nya butiker så att det ska vara lätt att få bra och säkra portar. Vår storlek gör att vi kan hålla lägre priser och ha ett större utbud, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

– Många väntar för länge innan de byter ut sin gamla garageport. Vi vill göra det enkelt att skaffa en ny port som är säker i längden och passar både huset och plånboken, säger Mikael Holmstrand, vd på Garageportexperten.

Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 26 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan levererat och monterat 180 000 garageportar.

Garageportexperten i Härnösand är specialiserad på garageportar för villor, men säljer även portar till lantbruk och industrier. I sortimentet finns dessutom portöppnare, grindöppnare samt ett välsorterat reservdelslager. Butiken drivs av Håkan Wiklund som har tre anställda och sedan tidigare arbetar med det företag hans far grundade.

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, mikael.holmstrand@garageportexperten.se,
0706-92 51 30
Håkan Wiklund, Garageportexperten i Härnösand, 0702-12 67 68

Faktaruta:
Att tänka på vid byte av garageport

  • En garageport ska leva i 25 till 30 år. Köp garageporten av en väletablerad leverantör så att du har tillgång till reservdelar i framtiden och också har någon att kontakta för frågor, garanti och service.
  • Tänk över vilka krav du har när det gäller isolering och säkerhet.
  • Om du väljer garageportöppnare ska den vara godkänd tillsammans med porten. Det finns Europanormer för säkerhet som måste uppfyllas. Låt en montör montera porten så att det blir säkert och bra gjort.
  • Du kan få rotavdrag för monteringen.

 

Nedladdningsbar pdf
Garageportexperten öppnar sin 44e butik – 2015-03-24