Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Pressmeddelande den 8 februari 2016

Gävlebon Anders Lif blir årets franchisetagare 2015

Anders Lif som driver Garageportexperten i Gävle och Bollnäs blir årets franchisetagare inom Garageportexperten. Det är tredje gången Lif tar hem priset.

– Syftet med årets franchisetagare är att lyfta fram medarbetare som gör ett riktigt bra jobb. Anders har precis de egenskaper som krävs för att lyckas som företagare. Han är noggrann och tar inga genvägar, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Garageportexperten utser årets franchiseföretagare bland kedjans 28 franchiseföretagare. I bedömningen ingår marknadsandel, butikstäthet samt hur man följer Garageportexpertens franchisekoncept. Priset ska inspirera den som vill lära av kedjans riktigt framgångsrika franchisetagare.

Årets vinnare, Anders Lif driver Portlifv AB som säljer och monterar portar i hela Gävleborg. I dag har han butiker i Gävle och Bollnäs, och under året planerar han att även öppna en butik i Söderhamn. Lif vinner priset för tredje gången och får i år den högsta totalpoängen någonsin.

– Att bli årets franchisetagare är ett fint betyg till hela arbetsgruppen. Vi har satsat mycket på att bygga upp marknaden i Gävle och Bollnäs. Det är kanonroligt att få ett sådant här kvitto på att det arbetet är framgångsrikt, säger Anders Lif.

Fjolåret blev en succé för Garageportexperten som gjorde ett rekordresultat. Sedan starten har kedjan levererat och monterat över 200 000 garageportar. Under året öppnade Garageportexperten fyra nya butiker, i Arvika, Katrineholm, Härnösand och Västervik. Dessutom inleddes samarbeten med bland andra K-rauta och Trivselhus.

Tidigare års vinnare:
2014: Per-Erik Störe, Finspång
2013: Anders Lif, Gävle
2012: Tommy Johansson, Kiruna
2011: Anders Lif, Gävle
2010: Kenth Bengtsson, Östersund

Fakta nedan:
Att tänka på vid byte av garageport

För mer information, kontakta gärna:
Anders Lif, Portlifv AB, 0707-96 64 10, anders.lif@garageportexperten.se
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, 0706-92 51 30, mikael.holmstrand@garageportexperten.se

 

Ladda ner pressreleasen i sin helhet (pdf)
Årets franschisetagare 2015

Fakta:

Att tänka på vid byte av garageport
• En garageport ska leva i 25 till 30 år. Köp garageporten av en väletablerad leverantör så att du har tillgång till reservdelar i framtiden och också har någon att kontakta för frågor, garanti och service.
• Tänk över vilka krav du har när det gäller isolering och säkerhet.
• Om du väljer garageportöppnare ska den vara godkänd tillsammans med porten. Det finns Europanormer för säkerhet som måste uppfyllas. Låt en montör montera porten så att det blir säkert och bra gjort.
• Du kan få rotavdrag för monteringen.