Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/garageportexperten-2017/public/app/themes/garageportexperten-2017/lumberjack/src/PostTypes/Reference.php on line 55
20% i 20 dagar | Garageportexperten

20% i 20 dagar

Från den 5 november och 20 dagar framöver firar vi Hörmanns 20-årsjubileum i Sverige.

20% på hela Hörmanns ordinarie LPU-sortiment!

Gå till https://www.garageportexperten.se/kontakta-oss/

20-ÅRSkampanjen

5-24/11 får du 20% rabatt på ordinarie LPU-port från Hörmann när du köper port, motor och montage från oss på Garageportexperten. Erbjudanden gäller hela vårt ordinarie LPU-sortiment från Hörmann, oavsett storlek och färg. Montaget sker under Q1 2019. På köpet får du självklart även en CE-märkning som gäller för på din nya port och motor som EN enhet. Allriskförsäkring med självriskreducering följer också med utan extra kostnad. Vid montaget tar vi med din gamla port som också återvinns på närmsta återvinningscentral. Rabatten dras av på slutlig faktura och syns inte vid orderläggningen i vår E-butik. Erbjudandet gäller även vid orderläggning direkt till din lokala Garageportexpert. Erbjudandet gäller från 5-24/11 på ordinarie LPU-sortiment och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Hörmann - Kvalitet utan kompromisser.

I 20 år har Hörmann levererat garageportar med hög kvalitet i Sverige och koncernen har hela sin produktion i Europa. Genom långtidstester i verkliga förhållanden och innovativa lösningar utvecklar Hörmann ständigt kvalitén på sina produkter. På Hörmann menar man att riktig kvalité inte heller kompromissar med miljön. Därför täcker Hörmann 100% av de egna energibehoven med grön el.

Ett samarbete experter emellan.

Lika länge som Hörmann har funnits i Sverige, har vi på Garageportexperten samarbetat med den tyska kvalitetstillverkaren. Vårt samarbete grundas i tron på kvalité och långsiktighet. Vi har den gemensamma åsikten att ingen ska behöva kompromissa med något så viktigt som en garageport. Du ska alltid känna dig säker med den port du valt och veta att både port och montage håller måttet. Alla ska vara säkra i sitt garage!

Så har vi hjälpt andra

Se fler skräddarsydda lösningar