Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Ny franchisetagare i Garageportexperten

Mikael Samuelsson tar över Garageportexperten i Nyköping och blir därmed kedjans 28:e franchisetagare. I samband med detta flyttar butiken till nytt läge på Fridas väg i Nyköping.

– Som företagare i byggbranschen har jag ofta kommit i kontakt med Garageportexperten och alltid känt mig trygg med att de levererar och monterar bra och säkra portar. Som en del av Garageportexperten kommer vi fortsätta att arbeta för att göra det enkelt för sörmlänningarna att välja en ny garageport, säger Mikael Samuelsson på Garageportexperten i Nyköping.

Garageportexperten i Nyköping är specialiserad på garageportar för villor, men säljer även portar till lantbruk och industrier. Sedan starten har Garageportexperten sålt och monterat mer än 17 000 portar i Sörmland. Som nästa steg har Mikael Samuelsson ambitionen att öppna en butik i Katrineholm.

Garageportexperten arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

– Garageportexperten har de senaste åren velat komma närmare kunderna. Vi kommer att fortsätta att öppna nya butiker så att det ska vara lätt att få bra och säkra portar. Vår storlek gör att vi kan hålla lägre priser och ha ett större utbud, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Mikael Samuelsson har 2 anställda. Vid en eventuell ny butik i Katrineholm kommer Mikael kunna nyanställa ett par personer till. Garageportexperten är en marknadsledande franchisekedja med 28 franchisetagare och finns på över 40 orter över hela landet. Sedan starten har kedjan som helhet levererat och monterat 180 000 garageportar.

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Samuelsson, Garageportexperten i Nyköping, 010-601 58 09,
mikael.samuelsson@garageportexperten.se
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, 0706-92 51 30,
mikael.holmstrand@garageportexperten.se

Om Garageportexperten i Nyköping
– I sortimentet finns portar från Hörmann, Crawford, Ryterna, Dieden, Reco och Garageportexpertens egna takskjutportar. Dessutom finns ytterdörrar från Leksandsdörren.
– I maj flyttade butiken och utställningen till Fridas Väg 14, mittemot Sagers Möbler.
– Utställningen är öppen måndag till torsdag kl 10.00–18.00, fredag kl 10.00–15.00 och lördag kl 10.00–14.00.

Ladda ner pressreleasen i sin helhet (pdf)
Ny franchisetagare i Garageportexperten 2015-06-10