Välkommen till Garageportexperten Nacka!

Att byta garageport eller ytterdörr är en stor förändring på ditt hus och det är viktigt att det blir rätt hela vägen till färdigt resultat!

Det är olika höjder, bredder och inbyggnadsmått som ska passa, för att inte tala om det estetiska där det ska väljas mönster, yta och färg för att passa in på just ditt hus.

Vi kommer gärna hem till dig, kostnadsfritt såklart, och tar all mått och konsulterar på plats. När vi ändå är hemma hos dig passar vi på att göra en riskbedömning inför ett eventuellt montage med motor då vi CE-märker hela konstruktionen. Det är ett krav för branschen att CE-märka garageportar med motor och något som sällan efterlevs.

Vid ett besök i vår utställning hjälper vi dig att välja vilken garageports och/eller dörrmodell som passar just dina och ditt hus behov. Vi har ett flertal portar och tillbehör att provköra, klämma och känna på i utställningen.

Ring eller maila och boka in ett besök redan nu!

GARAGEPORTAR / GARAGELÄNGOR
Vid köp av våra garageportpaket ingår alltid:

  • Hembesök med måttagning och konsultation
  • Nedmontering och bortforsling av den gamla porten
  • Montering av ny garageport och garageportsmotor
  • Städning och generösa garantier
  • CE-märkning av portar som monteras med motor
  • Allriskförsäkring med generösa villkor

Du kan naturligtvis skräddarsy ditt portpaket och lägga till eller dra ifrån tjänster efter behov.

SERVICE AV DIN GARAGEPORT?
Hos oss på Garageportexperten har vi personal som arbetat med de flesta fabrikat på marknaden. Vi har mångårig erfarenhet av portstyrning, grindstyrning mm. Kontakta oss för en diskussion hur vi kan ta hand om ert underhållsbehov. Eller beställ en kostnadsfri översyn av ert portbestånd så återkommer vi med ett förslag. Självklart tar vi även hand om akuta eller brådskande ärenden.

HISTORIA
Familjen Hamlin har drivit garageportföretag sedan 1950 talet då farfar Lasse var en av Stockholms första tekniker att sätta eldrift på en garageport.
År 1995 beslutade vi oss med pappa Rolf i spetsen för att tillsammans med ett flertal andra portexperter starta kedjan Garageportexperten. Idag är det Gustaf Hamlin som driver företaget efter att ha tagit över som VD 2009.
2016 beslutade vi att dela Stockholm i två och låta våra duktiga säljare Åsa Elofsson och Tom Friberg förvärva norra Stockholmsområdet, övertagandet skedde vid årsskiftet 2016/2017.


Idéåtgärd Nacka AB

Besöksadress: Sickla Allé 13 131 65  Nacka

Tel.  08-10 13 15
Butiksansvarig: Eva Engström
stockholm.syd@garageportexperten.se 

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt hembesök!

Öppettider

Måndag-torsdag 9-17
Fredag 9-15

Lunchstängt 12-13

Välkomna!

Passar inte öppettiderna, ring oss så bokar vi ett möte i utställningen
när det passar er!