Sverigeporten

Välj Sverigeporten – en helisolerad garageport anpassad för nordiskt klimat och din personliga smak.

Att byta garageport ska vara lätt!

Med Sverigeporten kan du slänga alla krångliga prislistor. Oavsett storlek, profil och färg är priset det samma och då ingår motor, montage, försäkring och bortforsling av din gamla port. Allt ingår för 499.- i 48 månader.*

Gå till https://www.garageportexperten.se/?s=sverigeporten
Gå till https://www.garageportexperten.se/kontakta-oss/
2

Profil och yta

Yta behöver du inte välja, det har vi gjort. Woodgrainytan har en stryktålig yta i trästruktur vilket döljer eventuella smårepor som lätt händer i vardagen. Sverigeporten finns i S-profil och M-profil. S-profilen har 10 cm höga ribbor medan M-profilens ribbor är ca 25 cm höga. Oavsett profil är portbladet av sandwichkonstruktion med kärna av värmeisolerande polyuretan. Tätningarna i sidornas över- och underkanter har dubbla flexibla ”läppar” för att sluta tätt. Kärnan är täckt av 0,5 mm tjock, förzinkad stålplåt på både in- och utsida vilket ger en stark, stabil och tålig port.

Gå till https://www.garageportexperten.se/?s=sverigeporten
4

Portöppnare ingår

Automatisk portöppning med motor Aperto A550 L och förprogrammerad Pearl Vibe 4-kanals fjärrkontroll ingår. Aperto A550 L är en motor av mycket hög kvalité och driftsäkerhet som lätt hanterar Sverigeportens vikt och dimensioner.

5

Montage, CE-märkning och Allriskförsäkring

För bekvämlighets skull ingår såklart montage av din nya port och motor. Din gamla port kör bort och lämnar till återvinning. Efter montaget CE-märker vi port & motor tillsammans enligt Boverkets regelverk. Vi bjuder även på 3 års Allriskförsäkring på din port.

Sverigeporten - står pall för nordiskt klimat!

Sverigeporten är utvecklad av svenska garageportexperter för nordiska förhållanden under närmare 10 års tid. Porten ska klara allt från bitande kyla, snöstorm och höstregn till långa varma ljusa soldagar. Med en isolerings tjocklek på 40 mm och med väl fungerande sidotätningar är Sverigeporten speciellt utvecklad för våra nordiska förhållanden. Har du ett varmgarage, eller är garaget en del av huset och vill du själv bestämma designen så att porten passar ditt hus, då är Sverigeporten perfekt.

Delbetala med 499.- i månaden

Ibland kan det vara skönt att dela upp en större betalning på flera månader. Tillsammans med SVEA ekonomi erbjuder vi Sverigeporten för 499.- per månad i 48 månader (förutsatt ROT-avdrag). Då tillkommer bara en uppläggningsavgift på 395.- allt annat ingår. Total kostnad vid delbetalning är 24.347.-. Utan ROT-avdrag är erbjudandet istället 544.- per månad i 48 månader och totalt 26.507.- Vid kreditansökan gör SVEA ekonomi en kreditupplysning på dig som köpare och du har möjlighet att få ett direkt svar på din önskade kredit. Föredrar du istället att köpa porten med direkt betalning är priset 19.720.-

Gå till https://www.garageportexperten.se/?s=sverigeporten