Innan du väljer garageport – 5 saker att tänka på

Vilken typ av port passar ditt garage bäst? Det finns saker att ta hänsyn till när du väljer garageport, här är några saker att tänka på:

1

Isolering

Har du ett källargarage, vidbyggt garage eller ett annat isolerat garage? Välj en fullt isolerad port. Med en fullt isolerad port tillgängliggör du extra yta med inomhusklimat och kan kontrollera energiåtgången mer noggrant. Dessutom blir portgången betydligt tystare och stadigare.

2

Innertakhöjd

Har du lågt i tak, rör eller andra hinder i vägen? Då är slagport ett smart val. En slagport sparar plats i garaget eftersom dörrarna öppnas utåt. Den ena låses med spanjolett och den andra fungerar som gångdörr. Vill du, trots låg takhöjd, ändå ha en takskjutport? Vi på Garageportexperten är bra på att trolla, vi kan få till montering av takskjutportar på i princip alla ställen. Hör av dig, vi hjälper gärna till.

3

Garagets djup

Är ditt garage inte tillräckligt djupt för att installera en takskjutsport kan du med fördel välja en vipport, den kräver inte samma djup in i garaget. Porten vippas in under garagets tak och har en välbeprövad konstruktion.

4

Maximera utrymmet

Vill du maximera utrymmet? Med en takskjutport sparar du plats i öppningen och får en bredare körbredd.

5

Motordrift

Med eller utan motor? En garageport med motor orsakar mindre slitage och förlänger portens livstid. Och kanske det bästa av allt – det är smidigt och bekvämt.