Se all inspiration

Favorit: Lantlig Retro

”Porten tar fram husets karaktär. När jag var liten var en garageport bara ett skydd för ett stort hål i väggen men nu är det en viktig del för att skapa husets rätta karaktär. Jag bor själv i ett 20-tals hus och där passar inte rena raka linjer, men samtidigt är det ju väldigt lyxigt med en automatisk garageport.” berättar Sofia och fortsätter ”Retroportarna är den perfekta kombinationen av funktion och känsla och att det finns så många olika alternativa utformningar gör att den passar lika bra på en lyxig hästgård som vid en fäbod.”

Sofia är en av våra Franchisetagare och uppväxt i garageportsbranschen. Det är lätt att förstå att hon som både gillar hästar och arkitektur har retroportarna som sina favoriter. 1-25 september har vi 25% på alla våra favoriter. 

Garageportar finns i alla varianter. Korta, långa, tunna tjocka, driftssäkra och känsliga. SE ALLA FAVORITER

Efter 25 år i branschen kan vi stolt säga att vi bara jobbar med leverantörer som tillverkar säkra, trygga och CE-märkta portar. Lova oss att var du än handlar så se till att du köper en säker port. Den kraft som en felspänd vajer/fjäder har kan slå sönder både garage och vuxna människor.

Alla våra favoritportar har:
Pålitliga skensystem
Trygg upphängning med dubbla vajrar på alla dragfjädrar
Fjädrar anpassade efter portstorleken
Paneler med klämskydd
Täckta brythjul
Sidotätningar
Mjuka bottenlister
CE-märkning enligt EN 13241
Ytteryta i lackad försinkad plåt
Isolering för nordiskt klimat med freonfritt polyuretanskum.

Missa inte de vackra husskisserna som kommer från Fiskarhedenvillan.