Se all inspiration

En port utöver det vanliga

Garageuppfarten och garageporten är många gånger det första du möter när du kommer hem till någon. Det är den som välkomnar och ger dina besökare ett första intryck av ditt hem.

Det är inte varje dag man köper en ny garageport, men när man väl ställs inför möjligheten att göra det är det bra att tänka igenom vilken sorts port man önskar samt vilka behov man har. Olika  garage kräver olika sorters port.

Självklart ska garageporten först och främst fylla en funktion och vara anpassad efter de behov man har för sitt garage. Men vad många inte vet är att man kan få en port anpassad efter sina önskemål även när det gäller utseende. Att garageporten passar till den övriga omgivningens färg och form är minst lika viktigt för många. Att ha en port som matchar huset ser inte bara trevligt ut utan höjer också värdet på huset.

Genuint Lantligt eller stilfullt modernt, du kan själv sätta tonen på utformningen så att porten passar både ditt hus och omgivningen perfekt. Fönsterpartier i porten är en snygg detalj och ger lite extra ljus, även belysning kan göra att porten får den där lilla extra touchen eller varför inte en stilfull dekor. Garageporten går att även att få i de flesta färger och nyanser.

– De flesta köper en traditionell port och jag möter dagligen kunder som inte känner till hur stora möjligheter det finns. Visst vill några ha en traditionell port, men jag slås ofta av hur många som vill gå utanför boxen redan från början när de vet hur stora valmöjligheter det finns, säger Daniel expert på Garageportexperten.

En garageport är en investering som bör kännas rätt från start, dels håller de länge, men det kan också som vi tidigare nämnde höja värdet på huset. På Garageportexperten finns våra experter för att guida dig rätt i valet av garageport. Dels för att anpassa efter dina behov men också för att du ska få se vilka möjligheter som finns.