Se all inspiration

Möt våra experter

Genom vår Youtubekanal har du möjlighet att möta några av våra experter för att få tips och råd kring garageportar. Här får du möta Garageportexperterna i en verklig garageportsmiljö. Allt för att underlätta i din vardag när du själv behöver ut i garaget för att utföra något liknande. Hur nödfrikopplar man sin garageport? Hur installerar man ett kodlås till sitt garage? Vilken typ av fjärrkontroll fungerar bäst till just din port? Är några av de frågor vi kommer att få svar på i de filmer som presenteras på vår Youtubekanal.

Vi kommer även att presentera tips och råd samt ge inspiration och allt annat som du kan tänkas behöva veta om garageportar.

Redan nu kan du hänga med Daniel när han visar hur man nödfrikopplar en garageport och installerar ett kodlås. En annan av våra experter, Roger, berättar mer om car-in porten som inte längre finns på marknaden och vad man istället kan satsa på för garageport.

– Vi vill komma närmare våra kunder, underlätta och hjälpa garageportsägare att få tydliga svar på enklare frågor. Kunden ska känna sig trygg med den informationen vi ger ut, säger Daniel en av Garageportexperterna som vi får möta i kanalen.

Tanken med filmerna är att de på något sätt ska underlättar vardagen med din garageport. I kommande filmer får vi bland annat se hur man utför en 1-2-3 service, hur man ska tänka i valet av fjärrkontroll, hur klämskydd fungerar och mycket mer.

Klicka här för att komma till Garageportexpertens Youtubekanal