GARAGEPORTSBYTE MED EXTRA SPÄNNING

Längtar du efter lite spänning men tycker att fallskärmshopp och lejonsafari är att ta det lite väl långt? Vi har det perfekta erbjudandet! Köp en garageport med montage och få 25 trisslotter på köpet!

25 TRISSLOTTER PÅ KÖPET

Det är inte alltid ett byte av garageport känns spännande. Det vill vi ändra på och lyfter ofta och gärna möjligheten att skapa en personlig port som passar både din bil och ditt hus. Att utforma porten som du vill gör köpet både roligare och mer spännande. För att ytterligare förstärka pirret i magen erbjuder vi just nu också garageportsbyte med extra spänning. 1-30/4 2019 var kampanjen nationell. Mellan 1-31/5 2019 förlänger vissa lokala Garageportexperter kampanjen och bjuder på 25 trisslotter när du köper en garageport med montage hos oss på Garageportexperten*. Ett superspännande garageportsbyte helt enkelt.

*Gäller vid köp mellan 1 och 31/5 2019. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller paketpriser.

SÅ GÅR DET TILL.

Mellan 1-31/5 erbjuder vi vissa lokala Garageportexperter alla som köper port med montage 25 trisslotter. Erbjudandet gäller för alla varumärken och portar men kan inte kombineras med andra erbjudanden eller paketpriser. Lotterna får du i ett gult kuvert samma dag som vi monterar din port. Under maj månad gäller kamangen inte vid köp på hemsidan.

Vi önskar dig ett ovanligt spännande garageportsbyte!

ALLTID MED 3 ÅRS GRATIS ALLRISKREDUCERING

När vi installerar din garageport medföljer alltid en kostnadsfri försäkring med extra allriskreducering. Det innebär att om olyckan är framme och du får en en skada på din nya fina port täcker försäkringen din självrisk och du kan med vår hjälp enkelt återställa din garageport till prima skick helt utan kostnad. Försäkringen gäller i tre år från det att vi installerat din port och är en extra trygghet. Allriskförsäkringen är av flera anledningarna till att lägsta pris sällan blir den bästa affären när det kommer till garageportar.

NY PORT PÅ EN DAG

De flesta montagen är vanliga standardmontage och då tar det oss ungefär en arbetsdag att byta en normalstor garageport. Det innebär att merparten av våra kunder lämnar huset på morgonen medan den gamla porten sitter på plats och kommer hem till en ny färdigmonterad port. Vi tar alltid med både emballage och din gamla port för miljövänlig återvinnervinning så det enda du behöver göra är att parkera bilen och njuta av din nya garageport.