Behöver du hjälp?

Vill du ha en översyn av din nuvarande garageport? Eller behöver du hjälp med måttagning?

Trivselhus väljer Garageportexperten

Garageportexperten blir hustillverkaren Trivselhus nya leverantör av garageportar över hela Sverige. I samband med detta kommer även leverans och montage av portarna överlåtas till Garageportexperten.

– Det känns mycket bra att ha tecknat avtal med Trivselhus, en av landets främsta hustillverkare. Vi matchar deras höga kvalitetskrav genom att erbjuda hela kedjan från leverans och montage till service av garageportar över hela Sverige, säger Mikael Holmstrand, vd för Garageportexperten.

Under 2016 kommer implementeringen att ske löpande för de hus som tillverkas av Trivselhus under de två varumärkena Trivselhus och Movehome.

Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med en omsättning på 260 miljoner kronor. Företaget arbetar bara med CE-märkta produkter och har som första aktör i branschen utbildat samtliga montörer i att genomföra CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

– Vi valde Garageportexperten eftersom de erbjuder hela kedjan från produkt till tjänst. På så vis slipper våra lokala entreprenörer hantera en känslig produkt och det blir ett kvalitetssäkrat resultat, säger Stefan Pantzar, inköpschef på Trivselhus.

Trivselhus startade 1993 och är i dag rikstäckande med cirka 25 försäljningskontor från Malmö till Luleå. Trivselhus säljer och tillverkar även hus under varumärket Movehome.

Bilagor:
– Fakta om Garageportexperten
– Fakta om Trivselhus

För mer information, kontakta gärna:
Mikael Holmstrand, vd Garageportexperten, 0706-92 51 30, mikael.holmstrand@garageportexperten.se
Stefan Pantzar, inköpschef Trivselhus, 0725-67 40 46, stefan.pantzar@trivselhus.se

Fakta om Garageportexperten

• Garageportexperten är Sveriges största leverantör av garageportar med en omsättning på 260 Mkr. Företaget har sitt huvudkontor med nio anställda i Linköping.
• Företaget är en franchisekedja med 28 franchisetagare och 46 butiker över hela landet.
• Sedan starten för 20 år sedan har kedjan levererat och monterat 190 000 garageportar till villor, hyreshus och bostadsrättsföreningar.
• Garageportexperten är expert på säkerhet och arbetar bara med CE-märkta produkter. Som första aktör i branschen har företaget utbildat och kvalificerat samtliga montörer i att genomföra kompletta CE-märkningar i samband med installationen, i enlighet med gällande lagstiftning.

Fakta om Trivselhus

•Trivselhus ingår sedan 2009 i skogskoncernen Södra, en av världens ledande tillverkare av pappersmassa och en stor aktör när det gäller virkesråvara.
• I dag är Trivselhus rikstäckande med cirka 25 försäljningskontor, från Luleå i norr till Malmö i söder. Export sker via olika samarbetspartners till Åland och Storbritannien.
• Under 2015 levererar Trivselhus närmare 400 hus under varumärkena Trivselhus och Movehome.
• Företaget har i dag cirka 210 medarbetare i Sverige, med bas i Korsberga utanför Vetlanda.

Ladda ner pressreleasen i sin helhet (pdf)
Trivselhus väljer Garageportexperten