VÅRA LEVERANTÖRER

Det är lätt tänkt att en garageport bara är en garageport, på en bild kan det vara svårt att se skillnaden på två varianter. Sanningen är att det är stora skillnader i allt från funktion, driftsäkerhet och hållbarhet över tid. Just därför jobbar vi på Garageportexperten bara med prisvärda kvalitetsvarumärken som kan leverera över tid. En garageport sitter ofta uppe i 20 år vilket ställer höga krav på kvalité och säkerhet. Här berättar vi mer om våra leverantörer.

RYTERNA

Ryterna är garageportsmärket som med sin inställning "Du kan alltid får din garageport som du vill" tagit marknaden med storm. Garageportexperten har under många år varit huvudpart i Ryternas produktutveckling för privatportar vilket gör att portarna är helt anpassade för svenskt och nordiskt klimat. I Ryternas sortiment hittar du allt från slag- och takskjutportar för personbilsgarage till monsterstora industriportar eller specialportar för parkeringsgarage eller utställningshallar.

Ryterna erbjuder god kvalité och mycket prisvärda personliga anpassningar i allt från storlek, modell, färg, fönster och dekoration. Varumärket för dig som vill förhöja exteriören på ditt hem med en garageport utformad i din personliga design.

Se produkterna

HÖRMANN

Hörmann är Europas ledande leverantör av portar, dörrar, karmar och drivenheter. Hörmans produkter präglas av innovation, kvalitet och mantrat "kvalitet utan kompromisser". Något som tar sin form i långtidstester under verkliga förhållanden och egen tysk tillverkning och produktion av alla port- och drivenhetskomponenter. Hörmann vill föregå med gott exempel och täcker hela sitt energibehov med grön el.

Hörmann är varumärket för dig som letar efter tysk precision med en gedigen känsla av kvalité och stil.

Se produkterna

CRAWFORD

Crawford är Sveriges mest kända varumärke när det kommer till garageportar. Namnet står för design, säkerhet, trygghet och bekvämlighet. Garageportar från Crawford är anpassade för vårt nordiska klimat, konstruerade med innovativ svensk ingenjörskonst, utformade med utgångspunkt från svensk byggstadga.

Idag är Crawford en del av ASSA och ett produktvarumärke inom företagsvarumärket Entrematic – ett nytt och innovativt företag som betjänar hela skalan av automatiska entrésystem. Varumärket för dig som letar efter en garageport med stil och star quality.

Se produkterna

EDSBYPORTEN

Edsbyporten har en helsvensk produktionskedja och producerar slagportar, sidodörrar och vipportar i Edsbyn. Portarna är produkten av ett genuint hantverk från hälsingeskogarnas fura och gran. Framtagna i en kombination av nutida kunskap, moderna arbetssätt och traditionellt hantverk. Edsbyporten finns i standardutföranden men går också alltid att designa efter egna önskemål. Oavsett vad du väljer är Edsbyns produkter alltid handmålade.

Edsbyporten är en garageport för dig som uppskattar ett helsvenskt hantverk som håller i generationer.

Se produkterna

Dieden-Ekodoor AB

Dieden-Ekodoor är Sveriges ledande tillverkare av vipportar och slagportar, marknadsledande på portar till radgarage. Varumärket tillhandahåller både vipp-, slag- och takskjutportar. Diedens styrka är hantverkskunnande och konstruktion som ger produkter med mycket lång livstid med hög kvalitet.

Dieden har vipportar för dig som vill få mer utan att betala mycket.

Se produkterna

RECO PORT

RECO PORT är experter på industriportar. Företaget tillverkar vikportar, skjutportar samt takskjutportar med spridning över hela Skandinavien. Företaget arbetar aktivt för att utnyttja sin erfarenhet av industriporttillverkning och utveckla portar med lång livslängd och låg totalkostnad, även i tuffa miljöer.

LEKSANDSDÖRREN

Leksandsdörren har ett av marknadens bredaste sortiment av ytterdörrar, pardörrar, garageportar. För dig som uppskattar vackra sidoljus och överljus har Leksandsdörren fantastiska produkter som förhöjer din entré eller ditt garage ytterligare. Alla Leksandsdörrar tillverkas i Sverige genom gediget hantverk och i samspel med modern teknik. En bra ytterdörr ska stänga ute kyla, värme och fukt men samtidigt bjuda in med sin skönhet och design. Flertalet Leksandsdörrar är så vackra att de nästan blir till en möbel.

Se produkterna

SOMMER APERTO

I SOMMER APERTOs sorti­ment finns auto­matik för grindar, garage­portar och industri­portar men också fjärr­styrnings­system för be­lys­ning, dörr­öppnare med mera.

APERTO och SOMMER leverera TÜV godkända kvalitetsprodukter, utvecklade och tillverkade i Tyskland sedan 30 år. Varumärket har mycket gott rykte när det kommer till driftsäkerhet och hållbarhet. Företaget utvecklar också smarta tillbehör som portlarm, fuktvakt och extra belysning som enkelt kan kopplas till flera APERTO- och SOMMER-motorer.

Se Sommer Apertos produkter

ÅKERSTRÖMS

Åkerströms fokuserar på industriell radiostyrning för tung industri med höga krav på flexibilitet, säkerhet och livslängd. Företaget har över 50 års erfarenhet inom radiostyrning runt om i världen. Tillsammans med krävande industriella kunder utvecklar Åkerströms skräddarsydda lösningar inom radiostyrning för bland annat tillverkningsindustrin, gruvor, smältverk och transportsektorn, med en särskilt stark position i Sverige och Norden.

Produktserien Sesam passar mycket bra till garagelängor i bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter.

Läs mer om Åkerströms

Torverk

Torverk är en stor tillverkare inom industriportar, kända för sin kvalitet. Torverks portar har lång livslängd och det är inte ovanligt att dessa portar fungerar lika bra efter 30-35 år.
Företaget har funnits sedan 1962 och driver affärsidén att göra ekonomiskt och miljömässigt hållbara produkter genom att skräddarsy ett kundbaserat portsystem med lägsta brukskostnad, minimalt servicebehov och lång livslängd. Tillverkningen sker i fabriken i Värmländska Torsby.
Torverks arbetar konsekvent för att skapa en bra driftskostnad för kunden, till exempel i att skapa energibesparingar genom portarnas låga u-värden.