Större projekt och upphandlingar

Bostadsrättsförening, samfällighet eller fastighetsägare? Privat eller kommunalt bostadsbolag? Vi har gjort det enkelt för dig som står inför större projekt och upphandlingar. Självklart tillhandahåller vi även serviceavtal för att ni alltid ska ha väl fungerande portar.

Vi hjälper dig. Hela vägen.

Fritt hembesök
Val av port
Offert
Montering och CE-märkning
Bortforsling

Hjälp vid upphandling?

Krångligt med upphandlingar? Inte hos oss, vi har redan gjort jobbet åt dig. Tack vare Garageportexpertens samarbete med HBV, Husbyggnadsvaror Förening, utför vi upphandlingarna åt dig som är verksam inom allmännyttan. HBV, som är alla kommunala bostadsbolags samägda inköpsförening i Sverige, har dessutom rankat Garageportexperten som nummer 1 i kategorin garage- och industriportar. Upphandlingarna genomförs enligt lagen om offentlig upphandling, LOU.

Efter mer än 20 års erfarenhet av portbyte i objektsform, där vi ofta har bytt ut fler än 150 portar i samma projekt, har vi både kunskapen och viljan att hjälpa dig och er. HSB, Riksbyggen, Svenska Bostäder Stockholmshem, Amasten, Rikshem är exempel på några av våra uppdragsgivare.

Så har vi hjälpt andra

GARAGEPORTEXPERTEN FYLLER 25 ÅR

GARAGEPORTEXPERTEN FYLLER 25 ÅR