Till butikslistning

Välkommen till Garageportexperten på Gotland

Hos oss, på Garageportexperten på Gotland, hittar du garageportar, industriportar och ytterdörrar från Hörmann, Crawford, Leksandsdörren, Ryterna, Reco, Dieden, Edsbyporten och Aperto. Och så våra egna portar såklart, GPE200 & GPE400. Hos oss hittar du marknadens bredaste sortiment – välkommen till Garageportexperten på Gotland!

Kontakta oss

Telefon, växel 0771-473 473

E-post: [email protected]

Öppettider butik

Måndag-Söndag

Som en av grundarna till Garageportexperten Sverige AB är jag stolt och glad att tillsammans med övriga Garageportexperter runt om i Sverige hjälpa Dig med Glädje Professionalism och Engagemang till den bästa lösningen för dig när det gäller garageport eller dörr.

Hitta till oss

Gotland

Vi hjälper dig med


Garageportar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal port, anpassning av öppning med nytt och obehandlat virke, montering av ny garageport och garageportsmotor samt slutstädning.

Ytterdörrar

Hembesök med måttagning och rådgivning, nedmontering och bortforsling av gammal dörr, montering av ny dörr, nytt handtag och cylindrar, listning av in- och utsida med obehandlat virke samt slutstädning.

Industri

En helt ny industriport, en ny grind eller ett nytt maskineri? Som fristående aktör kan vi leverera de flesta porttyper och fabrikat på marknaden. Och när det är dags för service eller en kostnadsfri översyn hjälper vi gärna dig. Självklart tar vi även hand om akuta och brådskande ärenden.

Vi som arbetar här

Gunnar Larsson

Auktoriserad samarbetspartner