Om oss

Vi är vad vi heter – experter på garageportar. Vi har kunskapen och erfarenheten och vi erbjuder Sveriges största utbud. Och så är vi glada, professionella och engagerade också.

Huvudkontor

Vill du komma i kontakt med oss på huvudkontoret? Välkommen att skriva, maila eller ringa till oss.

Garageportexperten Sverige AB

Gillbergagatan 38

582 73 Linköping

0771-473 473 eller e-post

Just nu har vi 1 ledig tjänst

Det här är vi

Garageportexperten är en franchisekedja med närmare 50 butiker runt om i Sverige, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Med de senaste och bästa produkterna från Sveriges och världens ledande tillverkare. Sedan starten 1995 har vi sålt och monterat fler än 200 000 garageportar i hela landet.

Så började det

När Garageportexperten startade hade grundarna, som redan var i branschen, samarbetat i många år – bland annat för att uppnå förbättrade inköpsvillkor. Och samarbetet var så lyckat att det snart beslutades att inordna alla verksamheter under ett och samma varumärke. Sagt och gjort, 1995 bildades kedjan Garageportexperten och sedan början av 2000-talet är Garageportexperten en franchisekedja med en gemensam profil och identitet på marknaden.

GLADA, PROFESSIONELLA OCH ENGAGERADE

Garageportexperten är mer än produkter och experter. För att kunna leverera ett oslagbart erbjudande hela vägen agerar vi alltid utifrån gemensamma värderingar. Vår ambition är att alltid möta varandra och våra kunder utifrån värdeorden glädje, professionalism och engagemang. För oavsett om vi hjälper dig som kund i Nyköping, Östersund eller Tomelilla och oavsett situation strävar vi åt samma håll. Gemensamma värderingar ger oss inom Garageportexperten större möjligheter att nå våra mål.

MILJÖPOLICY

Garageportexperten säljer produkter och tjänster med hänsyn till kunders, myndigheters och anställdas krav på god säkerhet och miljö. Vi garanterar att de lagar och bestämmelser som finns på miljöområdet följs. Vad det innebär? Ja, till exempel att isolermaterial enbart får innehålla kemikalier godkända av EU, att byggskräp och emballage från monteringsarbeten återvinns om möjligt och att kvarstående sopor deponeras på godkänd sopstation. Vi tar hand om din gamla port och ”oskadliggör” den på ett miljöriktigt sätt och beslag, stag och bultar – de går till skrot för återvinning.